DSlogo

Bo & Äta
I Simlångsdalen har vi gott om
alternativ för både boende och 
mat. 
Kombinera en god natts sömn med
något av våra middags-, fiskepaket eller
andra vildmarksaktiviteter. Här i
Simlångsdalen kan vi garantera
fantastiska upplevelser och en
oförglömlig vistelse!

Se & Göra
Är du ute efter äventyr? I Simlångsdalen finns det oändligt med upplevelser och platser att upptäcka. Häng med på vandringssafari och leta älg, paddla kajak i Brearedssjön eller upptäck våra intressanta sevärdheter i din egen takt. Här hittar du information om både sevärdheter & arrangerade aktiviteter.

Naturreservat
Gå ut på upptäcktsfärd och hitta ditt egna vildmarksparadis! Här kan du läsa om alla närliggande naturreservat. Njut av ensligheten och lugnet.  Vem vet -kanske har du turen att få se en tjädertupp, ett rådjur eller en älg? Här kan du läsa om våra underbara reservat och hur du hittar dit!

Vandring
Glöm WI-FI, minibarer och svettiga gym! I naturen får du istället fågelsång, vilda djur och frisk luft. I Simlångsdalen kan alla hitta en vandringsslinga med rätt längd och svårighetsgrad. Här hittar du information om våra vandringsleder - både kortare lokala och längre som Hallandsleden och Bolmenbanan. 

Fiske
Abborre, öring, regnbåge, gädda, ål eller braxen? Hos oss finns det perfekta fiskeläget, vare sig du är ute efter att hyra en privat sjö eller stå vid kanten av Fylleån och njuta av lugnet. Här kan du läsa om vilket område som passar dig bäst och vem du ska kontakta för fiskekorten.

Kalender
Simlångsdalen är fullt av liv. Här kan du läsa om allt som händer i och omkring byn. Delta i en kurs, se på en lokal fotbollsmatch eller håll koll på när nästa marknad går av stapeln! 

Simlångsdalen ligger mellan de djupa halländska skogarna och sjöarna Simlången och Brearedssjön. Med endast 20 minuters bilfärd från Halmstad är detta den perfekta destinationen för din vildmarkssemester eller dagsutflykt. Klicka på knappen nedan för information om hur du tar dig hit – med eller utan bil – samt vart du vänder dig om du har frågor eller funderingar om vårt vildmarksparadis.

Varmt välkommen!